MAVIS Managed Meetings

Wat houdt een MAVIS Managed Meetings in?

Onze Managed Video Service dienst ontzorgt je bij het opzetten van video meetings. Wanneer je gebruik maakt van deze dienstverlening, regelt een specialist van Talk & Vision alles omtrent jouw vergadering. Je hoeft je dus geen zorgen (meer) te maken of de vergadering op tijd ingepland staat en of je met de juiste locatie(s) verbinding maakt.  

Met behulp van deze dienstverlening haal je maximaal rendement uit je videoconferencing investeringen.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van een video meeting kan op diverse manieren, via e-mail en telefoon, maar ook met de speciaal ontworpen online portal. Via een beknopt formulier - met een persoonlijke inlogcode - vul je in wanneer (datum en tijdstip) en met welke locatie(s) (wie) je wilt vergaderen, de rest regelt Talk & Vision.

De mogelijkheden zijn oneindig: je kunt met verschillende locaties op verschillende plekken ter wereld verbinding maken. De aanvragen in de online portal worden in 24 uur verwerkt. Wil je op korte termijn een meeting inplannen? Bijvoorbeeld over een half uur? Geen probleem. Bel even naar Talk & Vision en jouw last-minute meeting wordt direct geregeld.

Wat zijn de voordelen?

Het aanbod van Talk & Vision is uitgebreid en flexibel. Je kunt kiezen uit diverse serviceniveaus voor een aanbod op maat.  Ook als de klant geen videoconference systemen bij Talk & Vision heeft afgenomen, kunnen wij de Managed Video Service dienst aanbieden. De service dienst is meer dan alleen meetings opzetten: je kunt er ook terecht met al jouw vragen.

De Managed Video Service dienst levert je de volgende voordelen op:

  • Volledige ontzorging van het opzetten van video meetings. Je kunt je volledig richten op de core business
  • Je hoeft niet te investeren in kennis en mensen: de specialisten van Talk & Vision staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar
  • Wanneer een video meeting niet werkt, helpt Talk & Vision het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen
  • Je kunt flexibel werken vanuit huis, omdat je met elke locatie rechtstreeks kunt vergaderen. Het is prettig om werk en privé op eenvoudige wijze te kunnen combineren
  • Video meetings besparen veel reistijd en reiskosten.

MAVIS Ad-Hoc is onze managed dienst op basis van pay-per-use, dus zonder abonnementskosten. De service is toegesneden op de behoeften van organisaties die niet over een eigen infrastructuur voor visuele communicatie beschikken en willen videovergaderen met meer dan twee deelnemers. Onze operator bereidt de sessie voor, de deelnemers kunnen de vergaderruimte binnenlopen en de meeting direct starten.
Lees hier meer over MAVIS Ad-Hoc. 

Bespreek nu jouw eisen en wensen met één van onze specialisten. Neem vrijblijvend contact met ons op.