Talk & Vision Blog

Vergadering gemist door sneeuw of files? Ga voor Video Bellen!

sneeuwHerken je het gevoel van irritatie wanneer de sneeuwvlokken uit de lucht vallen en je de weg op moet? Urenlange files waar geen einde aan komt? Balend in de auto, omdat je (werk)tijd verloren gaat en je de vergadering mist waarbij je eigenlijk aanwezig had moeten zijn....

Mensen die dagelijks op en neer rijden naar het werk, strijden steeds weer tegen de klok. Deelname aan het verkeer neemt vaak veel frustratie en stress met zich mee. Vooral in de spitsuren: drukte, files en vermoeiend rijden. Laat staan dat er ook nog slechte weersomstandigheden om de hoek komen kijken.

Uit onderzoek van INRIX- dat verkeersinformatie analyseert - blijkt dat Nederland op nummer 2 staat in de lijst van landen met de meeste files. Nederlanders staan jaarlijks ruim 50 uur stil op de weg. Op donderdagen tussen 16.00 en 17.00 uur is het in Nederland het drukste op de weg. Het kost automobilisten dan gemiddeld 25 procent meer tijd om thuis te komen.

In het kader hiervan introduceert Talk & Vision graag Video uit de Cloud. Waarom zou je nog langer deelnemen aan de drukte op de weg? Met behulp van Video uit de Cloud kun je op elke gewenste plek snel en gemakkelijk inloggen met de speciale video software en video vergaderen met wie je maar wilt.

Profiteer nu van de voordelen van Video uit de Cloud:

  • Zakelijk videovergaderen met HD-kwaliteit
  • Vanaf je Windows computer, Mac of iPad
  • Eenvoudige registratie: je kunt al binnen enkele minuten online zijn
  • Eigen bedrijfs video-adresboek en mogelijkheid tot het kiezen van externe relaties
  • Deel je presentaties en documenten tijdens een videovergadering
  • Wereldwijd bereik: altijd, overal beschikbaar met een internetverbinding
  • Gebruik je bedrijfsdomeinnaam als videoadres
  • Naast 1 op 1 videovergaderen nu ook met 3 of meer deelnemers vergaderen in een virtuele meetingroom

Bovendien kunnen we 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot verminderen door slimmer en efficiënter met ICT om te gaan. De KPN bespaarmeter laat zien dat medewerkers onafhankelijk van tijd en plaats kunnen samenwerken met de juiste inzet van ICT. Dat bespaart tijd, kosten en CO2-uitstoot.

Neem contact met mij op

fotocredit

Topics: cloud, sneeuw, video vergaderen, video bellen, file