Talk & Vision Blog

Succesvolle videoconferencing heb je zelf in de hand

Bedrijven hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in videoconferencingtechnologie. Ze zagen het toegenomen belang van een goede samenwerking binnen teams die geografisch verspreid werken. Door te kiezen voor videoconferencing kozen deze bedrijven voor een hogere productiviteit en flexibiliteit, kostenreductie en een lagere CO2-uitstoot.

Read More

Topics: samenwerking, unified communication, videoconferencing, video

Ontdek hoe samenwerking via video aansluit bij jouw behoeften

Camera, microfoon, monitor, luidspreker en codec. Dit zijn de vijf essentiële componenten die een oplossing vormen voor samenwerking via video. De camera en microfoon leggen het beeld en geluid vast op een locatie. De codec converteert de video en audio naar een digitaal signaal, comprimeert dit signaal en stuurt het vervolgens over het netwerk. Aan de andere kant de-comprimeert de codec het signaal en stuurt het beeld naar een monitor en het geluid naar een luidspreker.

Read More

Topics: collaboration, samenwerking, videocommunicatie, telepresence, video

Telehealth is de toekomst!

Alleen op een kamertje werken komt vandaag de dag in geen enkele organisatie meer voor, of je nu in een klein of groot bedrijf werkt. Met mensen in contact komen en ze aansturen is van levensbelang, zowel zakelijk gezien als daarbuiten, en dat belang is groter dan het ooit geweest is. Zonder samenwerking en teamwork kan je bedrijf niet overleven.

Read More

Topics: telehealth, zorg, het nieuwe werken, zorg op afstand, video