Events

Talk & Vision is gespecialiseerd in het bereiken van een grote doelgroep mensen. Door de inzet van communicatiemiddelen zoals audio-, video- en webconferencing bent je in staat om een grote doelgroep te bereiken, ongeacht de locatie. En kun je dus events, meetings of bedrijfspresentaties organiseren voor mensen op verschillende locaties.

Bedrijven/organisaties organiseren evenementen, bijeenkomsten, workshops, congressen etc. om bijvoorbeeld de (half) jaar cijfers te presenteren, een nieuw product te introduceren, te brainstormen of om samen te werken.

Het doel van een evenement is om een boodschap over te brengen aan een grote groep mensen. Het organiseren van een evenement is over het algemeen geen eenvoudige opgave. Het is moeilijk om veel mensen op dezelfde datum en tijdstip op een plaats bij elkaar te krijgen. Vooral omdat bedrijven over meerdere vestigingen beschikken nationaal en internationaal.

Event Call
Wilt je veel mensen tegelijkertijd bereiken? Dan biedt Event Call een uitkomst. Via de telefoon, eventueel ondersteund met communicatie via internet of videoconferencing, bereik je moeiteloos honderden deelnemers tegelijkertijd. Event Call biedt daarbij, anders dan bijvoorbeeld sms of e-mail, een mogelijkheid tot interactie. Tegelijkertijd geeft deze je de mogelijkheid om je meer te onderscheiden van andere berichtstromen. Een Event Call creëert meer betrokkenheid en is een effectief instrument bij zowel voorlichting als relatiebeheer.

Kiezen voor Talk & Vision betekent kiezen voor betrouwbare en bedrijfszekere diensten. Talk & Vision biedt een breed scala aan vergaderdiensten van geheel geautomatiseerde videoconferencing vergaderingen tot aan volledig door operators begeleide vormen van video-, audiovergaderen, voor eenmalige bijeenkomsten als voor terugkerende vergaderingen.

Ben je geïnteresseerd in onze communicatie mogelijkheden voor een event, neem dan contact met ons op.