Acano

describe the image

Talk & Vision, een dochter van KPN is de eerste wereldwijde partner van Acano die het mogelijk maakt om spraak-, video-en webintegratie te leveren aan klanten die gebruik maken van verschillende apparaten, zoals Microsoft Lync 2010 of Cisco Telepresence-systemen.

Met het Acano platform zullen klanten in staat zijn om audio, video en webtechnologieën te integreren in coSpaces, ofwel virtuele vergaderzalen, maar dan veel beter. Met het platform kunnen klanten ideeën uitwisselen door in te bellen in een coSpace met behulp van elk apparaat dat ze maar willen, of dat nou gaat om een pc, mobiele telefoon of video eindpunt.

Over Acano
We versnellen ideeën. We hebben de overtuiging dat iedereen ertoe doet en dat iedereen het beste moet halen uit de tools die ze al gebruiken. Onze organisatie brengt audio, video en webconferencing samen. Het integreert ook met bestaande technologieën, zoals Microsoft Lync. Mensen ontmoeten elkaar in virtuele vergaderzalen, coSpaces genoemd, om ideeën uit te wisselen - met behulp van elk apparaat. Het resultaat? De juiste mensen verbinden op het juiste moment, hetgeen in hun creativiteit tot uiting komt. www.acano.com

Watch the 'Acano Tour' movie