AVEX

describe the image

 

 

 

 

Talk & Vision en AVEX sluiten strategisch partnership

Organisaties integreren videoconferencing en audiovisuele middelen in totaaloplossing

Talk & Vision heeft een strategisch partnership met AVEX. AVEX is specialist in audiovisuele oplossingen en videocommunicatie voor onder andere vergaderkamers, presentatieruimtes, collegezalen en boardrooms. Dit partnership sluit aan bij de groeiende vraag naar integrale oplossingen voor Unified Communications en audiovisuele diensten op één netwerk door één leverancier.

Middels dit unieke internationale partnership bieden Talk & Vision en AVEX bedrijven complete end-to-end oplossingen voor alle audiovisuele middelen en videoconferencing oplossingen. Door de samenvoeging van jarenlange ervaring van beide partijen, nationaal en internationaal, profiteren bedrijven van totaaloplossingen van hoge kwaliteit onder één contract en met één aanspreekpunt.

Over AVEX:

AVEX levert audiovisuele oplossingen voor de professionele markt. Als specialist op het gebied van beeld en geluid voorziet AVEX elke ruimte van de juiste oplossing. Ruim 125 medewerkers werken dagelijks aan de ontwikkeling en installatie van geavanceerde oplossingen voor onder meer vergaderruimtes, collegezalen, congreszalen, medische ruimtes, rechtszalen en control rooms. Met ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer biedt AVEX een integrale aanpak. Naast vaste installaties verzorgt AVEX ook alle audiovisuele ondersteuning bij evenementen. AVEX heeft in de afgelopen 25 jaar een brede klantenkring opgebouwd. Het bedrijf werkt met bewezen technologie, maar is onder meer met zijn Facility Support Desk voor remote support diensten ook voorloper met innovatieve oplossingen. AVEX is gevestigd in Nederland, België en UK. Meer informatie: www.avex.nl, www.avex.be en www.avex-int.com