Optimaal communiceren en samenwerken

Talk & Vision biedt apparatuur én service voor videosamenwerking (collaboration): communiceren via video. Video communicatie-oplossingen zorgen ervoor dat gebruikers waar dan ook ter wereld op afstand met elkaar kunnen samenwerken en communiceren. 

Talk & Vision is een van de vijf grootste Europese spelers op de markt voor visuele communicatie. Vanaf de oprichting in 1998 spannen we ons in om de effectiviteit en het bereik van digitale communicatie te vergroten door inzet van innovatieve multimedia-technologie.

De afgelopen jaren heeft Talk & Vision een belangrijke bijdrage geleverd aan de rol van videoconferencing als medium voor effectieve, kostenbesparende en ecologisch verantwoorde bedrijfscommunicatie. Vandaag de dag leveren we een compleet portfolio producten en diensten voor hoogwaardige videoconferencing en visueel samenwerken (visual collaboration). Daarbij bieden we visuele communicatie-oplossingen op maat voor een snel groeiende groep nationale en internationale klanten in een brede verscheidenheid aan sectoren.

Talk & Vision is interessant voor elke organisatie die beter wil communiceren, reistijd wil besparen, groener wil ondernemen of efficiënter wil vergaderen.