Unified Communications

Videosamenwerking (collaboration) is een krachtig onderdeel van een integrale communicatie-omgeving die als “Unified Communications” (UC) bekend staat. UC is niet één product, maar een verzameling producten die samen een consistente, integrale gebruiksinterface en gebruiksbeleving bieden over een verscheidenheid aan apparaten en media.

Unified Communications biedt een werkomgeving waarin mensen zelf bepalen wanneer, waar, hoe en met wie ze communiceren en samenwerken op basis van hun dagindeling en voorkeuren. Videosamenwerking en dergelijke UC-services stellen de organisatie in staat om te profiteren van een naadloze communicatie tussen diverse platforms en apparaten: van een geavanceerde “immersive” HD videoconferencing oplossing voor de bestuurskamer tot een eenvoudige tool voor videobellen via smartphones, tablets en laptops.

Met ons “Any UC – video integration” concept zijn we in staat jouw bestaande video-oplossingen te integreren in jouw eigen UC-omgeving, ongeacht het platform waar je mee werkt. Talk & Vision biedt  kwaliteitsoplossingen op maat in samenwerking met vooraanstaande partners als Cisco, Microsoft en Polycom.

Als onderneming binnen de KPN is Talk & Vision in de positie om  het beste van beide te bieden. Een voorbeeld van onze samenwerking in dit verband is de support van onze visuele communicatie-oplossingen met Skype for Business alsmede de Cisco Collaboration oplossingen.

We gaan graag met je om de tafel voor een verhelderend gesprek over jouw unified communications-strategie. En we adviseren je graag over implementatie van een pasklare, volledig geïntegreerde oplossing.